Vraag catalogus aan

over ons

La Moustache is al sinds 1973 uw specialist op het gebied van cadeauartikelen. Als full service leverancier op het gebied van relatiegeschenken, kerstpakketten, premiums, promotionele artikelen en bedrukt textiel ontzorgt La Moustache u van het begin tot het eind. Wij helpen u bij de keuze naar het passende reclameartikel voor uw organisatie met of zonder opdruk van een logo. Ons team met 10 (marketing)specialisten geeft u graag advies over het best passende promotionele artikel bij uw vraagstelling. Daarna zorgen wij voor de begeleiding tijdens het productieproces en dat het uiteindelijke relatiegeschenk op de juiste plaats en binnen de gevraagde levertermijn afgeleverd wordt.Naast de op deze website aangeboden relatiegeschenken bestaat ons assortiment eigenlijk uit een oneindig aanbod van artikelen.

Hebt u interesse in een geschenk, welke niet op onze website te vinden is?
Stuur ons dan een afbeelding of zoveel mogelijk informatie, zodat wij dit ook gespecificeerd aan kunnen bieden. Maar ook een product geheel naar wens fabriceren, kan bij ons! Custom-made artikelen behoren dan ook tot ons specialisme.

U bent van harte welkom in onze showroom (slechts 300 meter van de A2 gelegen, Bosscheweg 137 te Boxtel) om een impressie van ons aanbod te zien en de mogelijkheden te bespreken.
Wij staan voor u klaar om uw organisatie met de best passende reclameproducten te promoten.

La Moustache, dat zit wel snor!

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product