Textiel

Wilt u kleding laten bedrukken in Haaren of omgeving? La Moustache biedt bedrijfskleding en bedrukte kleding voor iedere wens.

Kleding bedrukken

Bedrukte kleding draagt in hoge mate bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf, organisatie of evenement. Uiteraard bent u dan op zoek naar een partij die met u meedenkt als het gaat over de kleding die u nodig heeft, materialen en stoffen, en de manier van bedrukken. La Moustache is gespecialiseerd in het bedrukken van kleding, en werkt hiervoor samen met verschillende partners in het vakgebied.

Hoe laten we kleding bedrukken?

Bedrijfskleding of kleding die u laat bedrukken voor een evenement kunt u op verschillende manieren laten produceren. La Moustache kent de verschillende drukvormen, waaronder zeefdrukken, borduren, flock-druk, digitaal drukken en meer. We adviseren u graag over hoe we de kleding voor uw wensen, situatie en budget het best kunnen laten bedrukken.

Ruime showroom

Bij kleding is niet alleen de uitstraling van belang, u wilt waarschijnlijk ook weten hoe een stof valt en aanvoelt. La Moustache heeft een ruime showroom, waarin u vele van de T-shirts, broeken, truien, windjacks en andere kleding uit ons assortiment vindt. In onze showroom staan wij bovendien voor u klaar met een lekkere kop koffie in een Brabantse sfeer. Wij ontvangen u hier graag!

Snel en voordelig kleding laten bedrukken

Bij La Moustache vindt u een goed advies en een complete service. Dat betekent echter niet dat wij duurder zijn dan aanbieders van bedrukte kleding op het internet. Integendeel: doordat wij groot kunnen inkopen en goede connecties hebben in de branche, bent u voor het bedrukken van kleding bij La Moustache zelfs vaak goedkoper uit. Doordat wij precies weten wat we waar voor u kunnen regelen, is een bezoek aan La Moustache bovendien vaak sneller dan urenlang zoeken op internet. Wij zijn u graag van dienst!

La Moustache: bekend in Haaren

Van het welbekende jeugdcircus tot Haarendeal en Kasteel Nemerlaer: Haaren heeft heel wat te bieden. La Moustache, gevestigd in Boxtel, zit dichtbij en kent Haaren en omgeving dan ook uitstekend. Bent u met uw bedrijf, organisatie of vereniging gevestigd in Haaren? Dan is La Moustache een prima partij voor het laten bedrukken van uw bedrijfs-, evenementen- of campagnekleding.

Kleding bedrukken Haaren?

Wilt u kleding laten bedrukken in Haaren of omgeving? Neem contact met ons op via 0411-675030 of stuur een e-mail naar info@lamoustache.nl. We adviseren u graag.